PARK(ing) DAY 2021

El proper divendres 24 de setembre, encara dins les activitats vinculades a la Setmana de Mobilitat Sostenible i Segura 2021, impulsarem per primer cop a Granollers la iniciativa PARK(ing) DAY a Granollers.

El PARK(ing) DAY és una acció de sensibilització i revindicativa que transforma temporalment places públiques d’aparcament de cotxes en parcs, jardins i altres formes d’espai públic. L’objectiu és reivindicar un model de ciutat centrat en les persones i en el medi ambient capaç de donar resposta a l’emergència climàtica que vivim. Aquesta iniciativa va començar a San Francisco l’any 2005 i s’ha escampat per moltes ciutats d’arreu del planeta.

Us animem a visitar l’espai reconfigurat del PARK(ing) DAY d’enguany el proper DIVENDRES 24 de SETEMBRE de 2021, de 17H a 20H al carrer JOAN PRIM (alçada Creu Roja).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: