PEDALADA per conèixer els NOUS APARCAMENTS

Formulari d’inscripcions

Dins el context de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2021, des de Granollers Pedala us convidem a participar d’aquesta pedalada per conèixer els Nous Aparcaments Segurs que s’estan instal·lant a la ciutat de Granollers. Es tracta d’uns mòduls tancats de 5 places, distribuïts per diversos punts de la ciutat, que funcionaran amb la mateixa aplicació que l’aparcament de l’estació (PVerde).

Aquests aparcaments són fruit de la proposta que es va impulsar des de l’entitat als pressupostos participatius de 2018 per instal·lar aparcaments segurs de bicicletes a la ciutat.

Ja el 2017, des de l’entitat es va organitzar l’espai “Tot a Pedals” a la Fira de l’Ascensió, en la que va participar l’empresa SEMAB amb un prototipus d’aparcament que des de Granollers Pedala havíem suggerit. Anys més tard la mateixa empresa ha guanyat la licitació, i la versió millorada d’aquell mòdul d’aparcament es començarà a instal·lar en diversos punts de la ciutat.

En aquesta pedalada passarem per la ubicació de cadascun dels nous moduls instal·lats en els diversos punts de la ciutat, i es vol explicar també el funcionament per poder-ne fer ús.

Convocatòria:

Diumenge 26 de setembre

10h Plaça de la Corona. Sortida 10:30h

Formulari d’inscripcions

Recordeu que el casc és obligatori fins als 16 anys i els que els menors d’edat han de venir amb una persona adulta que s’en faci responsable. Recomanem l’ús de mascareta i distància entre persones durant l’activitat.

Us esperem!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: