PEDALADA del Mundial Femení d’Handbol

De l’1 al 19 de desembre de 2021 se celebrarà el 25è. Campionat del Món Femení d’Handbol que tindrà com a seu principal la ciutat de Granollers. Des de Granollers Pedala volem contribuir a celebrar i difondre aquest gran esdeveniment esportiu organitzant una pedalada que ens ajudi a conèixer la història de l’equip femení d’handbol del Club Balonmano Granollers.

Ens trobarem a la Plaça de la Porxada, on hi ha l’oficina d’informació de l’esdeveniment, i des d’allà iniciarem un recorregut per la ciutat recordant els espais i les etapes que han marcat la història de l’handbol femení a la nostra ciutat fins als nostres dies, per acabar al Palau d’Esports de Granollers, seu del Club Balonmano Granollers, i del Campionat Mundial.

10:00h Trobada a Plaça de la Porxada

10:30h Sortida des de La Porxada

12:00h Arribada al Palau d’Esports

Inscripcions: https://forms.gle/DwTMmBhT8LZVtFue8

Us esperem!!!!

Podeu conèixer amb detall la història de l’equip femení d’handbol del Club Balonmano Granollers en aquesta xerrada organitzada pel Centre d’Estudis de Granollers sobre El BM Granollers i l’esport femení a càrrec de Gemma Barbany, Lambert Botey, Andrea de la Torre i Míriam González.

Aquest és el recorregut previst de la pedalada amb 4 aturades a espais significatius de les diverses etapes de l’handbol femení a la ciutat:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: