PATGES REIALS A PEDALS

Patges Reials a Pedals

 

Enguany SS.MM. Els Reis Mags d’Orient ens han tornat a demanar ajuda per la distribució de regals al seu pas per la ciutat de Granollers. Si vols participar a la Cavalcada de Reis al grup de “Patges Reials a Pedals” envian’s un correu a info@granollerspedala.cat amb les teves dades (nom, e-mail i telf. de contacte) abans del 18 de desembre.

Per la teva banda només cal que portis una bicicleta amb porta-paquets. Els dies previs a la Cavalcada ens organitzarem per decorar les bicicletes, i la tarda del dia 5 de gener participarem a la Cavalcada de Reis.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: