QUINA XARXA CICLABLE VOLEM PER GRANOLLERS?

20151216 cartell VERD baixa.jpg

La bicicleta ha anat tornat durant els darrers temps a tenir una certa presència en l’àmbit polític de la ciutat. En els programes dels darrers comicis municipals diversos partits  van incloure mesures de promoció de la bici, i aquesta ha esdevingut un dels principals reptes pendents que té la ciutat de Granollers a dia d’avui.

L’inici dels treballs per la revisió de l’actual Pla de de Mobilitat ja esgotat, posa sobre la taula la necessitat de prioritzar el transport públic i la mobilitat en bicicleta, que encara registren índexs molt baixos, i possibilitar una transformació dels hàbits de mobilitat encara massa basats en l’ús del cotxe per a distàncies mitjanes i mobilitat interurbana, i afavorint un model de ciutat més saludable i sostenible, amb menys contaminació i amb un espai públic més equilibrat i de més qualitat.

És en aquest context, que des de l’Associació Granollers Pedala volem plantejar alguns criteris generals i possibles solucions i traçats, en clau propositiva , per tal d’alimentar el debat ciutadà sobre la necessitat i la urgència d’adequar i preparar els carrers i l’espai públic de la ciutat per acollir un nombre creixent d’usuaris de la bici, i promoure que moltes més persones vegin en la bicicleta una opció factible per la seva mobilitat quotidiana.

Posted on 9 Desembre 2015, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: