QUINA XARXA CICLABLE VOLEM PER GRANOLLERS?

20151216 cartell VERD baixa.jpg

La bicicleta ha anat tornat durant els darrers temps a tenir una certa presència en l’àmbit polític de la ciutat. En els programes dels darrers comicis municipals diversos partits  van incloure mesures de promoció de la bici, i aquesta ha esdevingut un dels principals reptes pendents que té la ciutat de Granollers a dia d’avui.

L’inici dels treballs per la revisió de l’actual Pla de de Mobilitat ja esgotat, posa sobre la taula la necessitat de prioritzar el transport públic i la mobilitat en bicicleta, que encara registren índexs molt baixos, i possibilitar una transformació dels hàbits de mobilitat encara massa basats en l’ús del cotxe per a distàncies mitjanes i mobilitat interurbana, i afavorint un model de ciutat més saludable i sostenible, amb menys contaminació i amb un espai públic més equilibrat i de més qualitat.

És en aquest context, que des de l’Associació Granollers Pedala volem plantejar alguns criteris generals i possibles solucions i traçats, en clau propositiva , per tal d’alimentar el debat ciutadà sobre la necessitat i la urgència d’adequar i preparar els carrers i l’espai públic de la ciutat per acollir un nombre creixent d’usuaris de la bici, i promoure que moltes més persones vegin en la bicicleta una opció factible per la seva mobilitat quotidiana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: