PEDALADA DE TARDOR pels arbres de Granollers

CARTELL PEDALADA TARDOR baixa

El 15 de novembre farem la PEDALADA DE TARDOR passant per diversos arbres singulars del municipi de Granollers. Serà un recorregut urbà i per les rodalies, amb l’objectiu de promoure la circulació amb normalitat dels ciclistes pels carrers de la nostra ciutat, i a l’hora per difondre’n algun aspecte d’interès, en aquest cas el patrimoni botànic.

La sortida estarà preparada i conduïda per membres de l’associació que donaran les indicacions pertinents per circular en grup amb seguretat, no hi haurà cossos de seguretat ni policia local tallant carrers ni encapçalant el grup. L’equip organitzador de la pedalada pot demanar als participants que incompleixin les indicacions que abandonin el grup.

Com a norma general circularem per la calçada i amb respecte per les ordenances municipals de circulació.

Es tracta d’un recorregut fàcil i assequible per a un públic familiar. No és necessària una gran forma física, però cal tenir unes habilitats mínimes per anar amb bicicleta amb seguretat sense posar en perill la resta del grup. Es recomana per a infants a partir de 8 anys. Es poden portar infants amb cadireta.

Recordem també que els remolcs amb persones, malauradament no són legals per circular per vies urbanes o interurbanes al nostre país.

Recordem que els menors de 16 anys estan obligats a circular amb casc.

Els menors d’edat han de venir acompanyats d’una persona adulta que se’n faci responsable.

Si no feu servir la bicicleta habitualment, us recomanem fer una petita revisió abans de la sortida, comprovant la pressió dels pneumàtics, el correcte funcionament dels frens i del canvi de marxes. Així mateix us recomanem que porteu una càmera de recanvi per poder fer el canvi en cas de patir una punxada.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: