Baixem a la Massa Crítica de BCN, t’apuntes?

GRANOLLERS PEDALA cartell 01

Aquest divendres dia 7 baixem a la Massa Crítica de Barcelona. Tothom que vulgui afegir-se a conèixer i viure aquesta celebració dels usuaris de la bici que és la Massa Crítica serà benvingut/da.

Tenim previst baixar amb tren fins a Passeig de Gràcia i anar amb bici fins a Arc de Triomf, on comença la Massa Crítica. Al tornar farem el trajecte invers.

La convocatòria de la Massa Crítica és a les 20h sota l’Arc de Triomf de BCN. Compteu que el recorregut per la ciutat pot durar pot durar un parell d’hores.

Us animem a consultar la web per conèixer el sentit i els orígens d’aquest esdeveniment i les recomanacions pels assistents.

Recordeu que és un esdeveniment reivindicatiu però pacífic i de bon rotllo, i que no anem a bloquejar el tràfic, perquè també som tràfic.

Les persones que vingueu per primer cop observareu com ja hi ha algunes dinàmiques molt interioritzades entre els participants, com la de contenir el tràfic quan canvia el semàfor d’un carrer per evitar que es trenqui el grup i s’introdueixin vehicles motoritzats entre les bicis. És important tenir en compte que la massa de ciclistes es comporta com un sol vehicle a tots els seus efectes, de manera que al entrar a una rotonda o passar un semàfor, la preferència es manté fins que hagi passat el darrer ciclista del grup.

https://www.facebook.com/massacriticabarcelona?fref=ts

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: