GRANOLLERS CIUTAT CICLABLE

CARTELL 07

 

Granollers Pedala inicia aquest juliol la fase d’elaboració d’una proposta de transformació socio-urbana que permeti convertir la connurbació de Granollers  en un territori ciclable pels propers anys.

L’objectiu és que aquesta sigui fruit de la interacció i de les aportacions dels usuaris i usuàries habituals de la bici i de qualsevol persona interessada en la mobilitat urbana i en la millora de la ciutat i el territori.

El proper 15 de juliol presentarem una primera versió de sortida que permeti iniciar tot aquest treball de cara a tenir una proposta definida a la tardor. L’idea és que aquesta proposta es pugui fer arribar a totes les formacions que tinguin previst presentar-se a les municipals de 2015, en el moment d’elaboració dels respectius programes electorals, per tal que incorporin la totalitat o el màxim de propostes desenvolupades des de Granollers Pedala.

La sessió comptarà amb una exposició de la proposta de sortida i una primera sessió de debat i aportacions sobre els diversos punts de la proposta.

Tots els qui heu mostrat interès pel tema de la mobilitat en bicicleta us animem a assistir-hi i participar-hi.

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: