AQUEST DIVENDRES BICI+TREN

Cartell Aparcament vigilat

Aquest divendres dia 14 de novembre i el proper divendres 28 de novembre podràs anar a buscar el tren a Granollers-Centre amb bici i aparcar-la de forma segura, doncs hem muntat un aparcament de vicis gratuït i vigilat durant tot el dia perquè puguis deixar la bici amb total tranquil·litat.

Serà un aparcament temporal només per un dia, ubicat just al davant de l’estació, perquè la gent pugui provar la combinació bici+tren.

El nostre repte és aconseguir que en els propers mesos hi hagi un aparcament permanent de bicis, vigilat, i amb capacitat per almenys 200 – 300 places. Amb aquesta acció volem reivindicar la necessitat d’un aparcament d’aquestes característiques i demostrar que si hi ha infraestructures adequades, la gent s’animarà a desplaçar-se habitualment amb bicicleta.

Trobareu, a més, un punt d’informació a l’accés a l’aparcament on podreu conèixer les propostes de l’associació per fer de Granollers una Ciutat Ciclable i fer les vostres aportacions. Si creus en la bici com una alternativa sostenible de mobilitat, vine a veure’ns i col·labora amb nosaltres!

Posted on 11 Novembre 2014, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: