AJORNADA: PEDALADA Buscant carrers amb nom de dona

CARTELL PEDALADA NOMS DE DONA 2020 03 baixa AJORNADA

Queda ajornada la PEDALADA Buscant carrers amb nom de dona prevista pel diumenge 22 de març, com a mesura de prevenció pel #Covid_19. S’anunciarà quan hi hagi nova data. Cuidem-nos!

Per aquest mes de març proposem una pedalada per carrers amb nom de dona. Un repte difícil ja que actualment hi ha només 15 carrers o espais públics amb nom de dona a Granollers (un 2,5%), davant dels més de 200 amb nom d’home. Una desproporció que parla per sí sola, i que reflecteix la perspectiva patriarcal amb la que s’ha construit el relat històric i els referents culturals, polítics i socials a partir dels quals hem anat donat nom als espais públics del nostre entorn.

Volem pedalar per una ciutat on les dones no siguin invisibilitzades, i per un espai públic que sigui inclusiu i pensat amb perspectiva de gènere, on les dones també siguin referents, per on poguem caminar o pedalar segures, per qualsevol carrer, a qualsevol hora. No volem ser valentes, volem ser lliures.

Volem fer un agraïment a la Paula Macias, per l’estudi realitzat sobre el paper de la dona a Granollers,  la seva anàlisi del nomenclàtor i les propostes d’itineraris, que han inspirat aquesta pedalada (https://www.academia.edu/36177921/TREBALL_FINAL_GRANOLLERS.pdf)

  • Diumenge 22 de març
  • Plaça de la Corona
  • 10h Inscripcions – 10:30h Sortida
  • Casc obligatori per a persones menors de 16 anys.
  • Les perones menors d’edat han de venir acompanyades d’una persona adulta que se’n faci responsable.

Us esperem!!!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: