Patges Reials a Pedals 2019

PATGES REIALS A PEDALS 2019 blau

🎁🚲 VOLS CONVERTIR-TE EN UN AUTÈNTIC PATGE REIAL A PEDALS? 🎁🚲
Per cinquè any consecutiu, Granollers Pedala participarà en la Cavalcada de Reis de la ciutat, ajudant a ses Majestats a repartir els regals en bici, ja que és la millor manera d’arribar a totes les cases a l’hora! 🎁🚲✨ Només cal que disposis d’una bicicleta amb porta-paquets per poder posar els regals que muntarem el mateix dia 5 de gener al matí. Si no disposes de bici, Granollers Pedala compta amb 4 bicicletes que se cediran per ordre d’inscripcions. Si vols convertir-te en un autèntic patge, omple el formulari! 📝 https://goo.gl/forms/GFzu1xUlFqYPdDj32

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: