Valoració d’actuacions durant la Legislatura 2015-2019

VALORACIÓ LEGISLATURA baixa

Des de l’associació Granollers Pedala hem fet una valoració de les actuacions que s’han dut a terme en matèria de bicicleta a Granollers durant la legislatura 2015-2019 a partir del decàleg de propostes que es van formular durant el 2014.  A banda del gràfic resum, podeu descàrregar el document de valoració amb l’explicació detallada per a cada punt.

VALORACIÓ LEGISLATURA NOV 2018

Cal dir que la valoració global és fluixa, i considerem que en matèria de bicicleta no s’ha avançat com caldria. L’aspecte més rellevant, que és el desplegament d’una xarxa pedalable que connecti tots els barris i principals equipaments de la ciutat, continua pendent en la seva major part, malgrat actuacions puntuals com la del tram Nord del carrer Girona i algun itinerari que es pugui acabar executant abans d’eleccions.

Estem treballant en una nova proposta de mesures per la propera legislatura, amb l’esperança que puguin tenir un major protagonisme en les polítiques municipals dels propers anys.

GRAFIC PROCES LEGISLATURA baixa

Podeu trobar al nostre web el decàleg inicial, i l’estudi de propostes als programes electorals que es van elaborar al seu dia.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: