Formació en Transport de Mercaderies amb bicicleta

MISSATGERIA ECOLÒGICA CARTELL de GRANOLLERS

Amb l’impuls de la Cooperativa Vincambike de recent creació acollim aquesta formació per a persones interessades en impulsar projectes de distribució de mercaderies durant a segona setmana d’octubre. Feu-ho arribar a tothom que creieu que pugui interessar-li.

La distribució de mercaderies, en la seva primera i darrera milla en zones urbanes, és una de les dinàmiques amb més possibilitats de transformació cap a fórmules més eficients, amb menys impacte ambiental, i més amables per la població. Volem avançar cap un escenari on a cada poble, barri o ciutat, hi hagi operadors d’última milla amb bicicletes i tricicles de càrrega que redueixin l’accés de vehicles pesants als nuclis urbans i això repercuteixi en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, alhora que es fomenta una activitat que també permet generar ocupació.

Aquesta és una formació on es tractaran els diversos aspectes més rellevants a l’hora d’impulsar projectes de distribució urbana de mercaderies amb bicicleta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: