La “CLÀSSICA” de Granollers

CLASSICA CARTELL definitiu baixa

Pedalada de bicicletes clàssiques. Serà el diumenge 29 de maig a les 10h. Començarà a la Plaça Folch i Torres amb l’exposició de les bicicletes participants, i seguirà amb una passejada per la ciutat acabant a la Porxada. S’espera la participació de ciclistes de diverses contrades. Amb aquesta iniciativa volem fer entrar la ciutat de Granollers dins el circuit de Pedalades Clàssiques existent al nostre país. L’impulsor d’aquesta pedalada és en Jordi Barbany, soci de Granollers Pedala, restaurador i col·leccionista de bicicletes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: