BICI-ESCOLA de Primavera

CARTELL BICI-ESCOLA primavera 2016 baixa

Torna una nova edició de la BICI-ESCOLA adreçada a persones que volen aprendre a anar amb bici. Com les darreres edicions es farà les tardes de divendres al Parc Firal. Serà els divendres 20 i 27 de maig, i 3 i 10 de juny. Les persones que han participat de les 2 edicions anteriors han sortit pedalant. Si no saps anar amb bici, aquesta és la teva oportunitat per aprendre’n. Les inscripcions són gratuïtes enviant un correu a info@granollerspedala.cat.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: