L’impacte de la bici en la salut pública

CARTELL XERRADA BICI SALUT baixa

Cada cop més quan s’analitza la mobilitat urbana d’una ciutat es van incorporant noves variables que més enllà de paràmetres estrictament vinculats a la gestió del trànsit, condicionen també de forma important la qualitat de vida de les persones. Els efectes sobre la salut dels models de mobilitat d’una ciutat són un aspecte cada cop més rellevant i que sobretot a partir de la recerca de centres com el CREAL poden avaluar-se i quantificar-se, fet que ens ajuda a prendre consciència de la connexió real i directe entre mobilitat i salut, i que poden ajudar a plantejar un disseny de polítiques públiques menys estanca entre àmbits sectorials i amb una perspectiva més transversal.

En aquesta ocasió tindrem l’oportunitat de comptar amb el David i la Glòria del Centre de Recerca en Epidemiologia Ambiental amb els que podrem aprofundir sobre l’impacte de la mobilitat en bicicleta sobre la salut pública, en termes generals, i de forma comparada basant-nos en l’ús de la bicicleta a d’altres municipis o regions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: