Presentació del Llibre “QUADERN DE VIATGE: DE CATALUNYA AL JAPÓ EN BICICLETA”

CARTELL PRESENTACIO LLIBRE 09102015

El proper 9 d’octubre tindrem l’oportunitat de conversar amb en Xavier Coromines, a qui hem convidat perquè vingui a presentar el seu “Quadern de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta”. Un llibre escrit durant el viatge en bicicleta que en Xavier va fer durant el 2014, però que és més que una crònica, ja que obre la reflexió a la vida en general des de la perspectiva d’un ciclista.

En Xavier Coromines és una de les persones més inspiradores en matèria de mobilitat en bicicleta. Fou alcalde de Salt, impulsor de les primeres Vies Verdes a Girona, ha estat també Secretari de la “Red de Ciudades por la Bicicleta” i actualment presideix la Plataforma cívica “Mou-te en bici” de Girona, que promou l’ús de la bici com a mitjà de transport.

Serà al Restaurant Llibreria Anònims a partir de les 18:30h. Hi haurà llibres a la venda per qui vulgui comparar-lo.

En acabar la presentació inaugurarem l’exposició fotogràfica “PEDALS QUOTIDIANS”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: