Exposició fotogràfica PEDALS QUOTIDIANS

CARTELL PEDALS QUOTIDIANS_baixa

Del 9 al 25 d’ocubre podreu veure al Restaurant Llibreria Anònims (Ricoma 57) l’exposició fotogràfica PEDALS QUOTIDIANS, un recull d’imatges de la col·lecció “CICLISTA DEL DIA” del facebook de Granollers Pedala.

Es tracta de ciclistes que fan servir, en molts casos, la bici de forma diària, pels desplaçaments quotidians. L’objectiu és fer visible i conscient que hi ha un volum de població creixent que ha esdevingut usuària habitual de la bicicleta. Persones de condició i ocupació diversa que tenen en comú el fet d’emprar la bicicleta per a desplaçar-se per la ciutat de Granollers.

El dia 9 d’octubre, després de l’acte de presentació del llibre “Quadern de viatge: de Catalunya al Japó en bicicleta” es farà la inauguració de l’exposició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: