Aparcament de bicis a la Fira de l’Ascensió 2015

CARTELL 2015 10

Igual que l’any passat, en l’edició d’enguany (2015) de la Fira de l’Ascensió hi haurà un aparcament de bicicletes a l’entrada del recinte firal gestionat per Granollers Pedala. La infraestructura per a l’aparcament ve subministrada per la pròpia Fira de l’Ascensió i l’Ajuntament de Granollers. L’aparcament romandarà obert durant tots els dies de la fira, des de dijous fins a diumenge, serà gratuït pels usuaris i estarà vigiliat per persones de Granollers Pedala durant tota la franja horària d’obertura (dijous de 17.00 a 21.00 h, divendres, dissabte i diumenge de 10.00 a 21.00).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: