És l’hora de la bici: pedalada dels rellotges de sol.

4 Cartell Ciclomobilitat baixa

La vida si és alguna cosa sobretot és temps. I el temps abans de l’era tecnològica es mesurava pel moviment dels astres… les estacions, els dies, les hores. És per això que en moltes masies i cases hi havien hagut rellotges de sol que permetien mesurar les hores del dia. Els rellotges de sol no són patrimoni únic del passat, encara avui en algunes espais públics hi ha rellotges de sol de nova creació que ens recorden que els dies i les hores no són més que una forma de comptar el moviment del nostre propi planeta sota el focus solar.

Si voleu descobrir els rellotges de sol de Granollers, els antics i els nous, podeu venir a la Pedalada del proper diumenge 26 d’abril. Farem una ruta que passarà pel nucli urbà i després anirem cap a Palou. Aprofitarem per practicar a la circulació amb bicicleta per diversos contextos, des de l’àmbit urbà fins a l’àmbit rural.

  • La sortida serà a les 11h del matí, des de la Plaça de la Porxada.
  • Es preveu una durada aproximada de 2 hores.
  • Cal que vingueu amb bicicleta en bon estat.
  • Serà apte per a tots els públics. Els menors han de venir acompanyats d’una persona adulta que se’n faci responsable.
  • L’activitat és gratuïta.
  • .Per confirmar l’assistència o resoldre qualsevol dubte ens podeu escriure a info@granollerspedala.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: