Patges amb bicicleta

imatge cavalcada

Enguany els Reis d’Orient, al seu pas per Granollers, ens han demanat suport per ajudar-los a fer arribar els regals a totes les cases amb les nostres bicicletes. Ens trobareu el dia 4 de gener a la Roca Umbert amb alguna de les nostres bicicletes carregada de regals, i el dia 5 participant de la Cavalcada de Reis.

Aquesta és una iniciativa oberta. Totes les persones que vulgueu participar a la Cavalcada de Granollers d’enguany amb bicicleta poseu-vos en contacte amb nosaltres enviant un correu a info@granollerspedala.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: