Directori de Botigues de Bicicletes

Al nostre BICIMAPA de la connurbació de Granollers ja hi podeu trobar les botigues de bicicletes. Entre totes ofereixen un ampli vental de bicicletes diverses on predominen les bicicletes de muntanya, però on també podreu trobar models de bicicletes urbanes, fixed, clàssiques, elèctriques, antigues recuperades, etc, amb una àmplia gama d’accessoris. La majoria de les botigues ofereixen també servei de taller i reparacions.

https://granollerspedala.wordpress.com/botigues-de-bicis/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: