Presentació del “Vallesos” de la Bici

5cd3e25e-5214-4dc0-9b3f-9a964128140d

Feia temps que anàvem proposant a la gent de la revista Vallesos que féssin un monogràfic de la bicicleta. El Vallès ha estat terra de bicicletes, la indústria de la bicicleta, la dimensió esportiva, i l’ús quotidià i popular de la bici han estat arrelats a la comarca. Una reivindicació que a més té una necessària projecció de futur per la necessitat d’incorporar la bici en les dinàmiques de mobilitat vallesanes, si volem donar resposta als reptes ambientals del nostre mon d’avui.

Celebrem que finalment aquest número hagi arribat, i estem satisfets d’haver-hi contribuit, esperant que sigui una aportació més a la normalització de la bicicleta com a opció de mobilitat a la comarca.

Us esperem a la presentació el proper dijous 14 de març a les 19h a la llibreria La Gralla de Granollers.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: