“Com afecta la contaminació ambiental a la salut”

CARTELL XERRADA CONTAMINACIÓ baixa

La contaminació de l’aire i els efectes sobre la salut han esdevingut una de les principals problemàtiques a les nostres ciutats, pels efectes nocius sobre la salut de les persones.

Si voleu conèixer amb profunditat els efectes sobre la salut de la contaminació ambiental i les mesures que caldria adoptar per abordar aquesta problemàtica no us perdeu la xerrada organitzada per El9Nou, dins el cicle del Club de premsa, junt amb el col·lectiu Granollers en Transició i l’associació Granollers Pedala.

  • Dia: 9 de novembre
  • Hora: 20h del vespre
  • Lloc: sala d’actes del CEMAV (c.Agustí Vinyamata 7-9 1r pis, Granollers)

Comptarem amb dos experts en la matèria:

  • Xavier Querol, geòleg, professor i investigador, ha treballat a l’Institut de Ciències de la Terra Jaume Almera del CSIC i ha estat vicedirector de l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua (IDAEA-CSIC) a Barcelona. És membre del consell assessor de la Unió Europea en el programa Clean Air for Europe, de les Nacions Unides, i del comitè científic sobre qualitat de l’aire de l’Organització Mundial de la Salut en l’àrea de la Unió Europea.
  • Xavier Basagaña, llicènciciat en Estadística i Doctor en Bioestadística per la Universitat de Harvard. Actualment és investigador científic a l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal). Les seves principals línies de recerca són el desenvolupament de mètodes estadístics, l’estudi de la relació entre temperatures extremes i salut, i l’estudi de la relació entre contaminació atmosfèrica i salut.

Us esperem!

Aquest és un acte del cicle TRART, d’Arts en Transició.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: