Busquem Guies Ciclistes

 

CARTELL BUSQUEM GUIES CICILISTES

Ciclistes i persones que us agrada anar amb bici, gent que heu participat a alguna de les Pedalades, socis/es de l’entitat i simpatitzants, us animem a venir a aquesta convocatòria per a gent disposada a fer de GUIES CICLISTES.
Les Pedalades mensuals que fem des de Granollers Pedala contribueixen a dinamitzar l’ús de la bici i a normalitzar la circulació en bicicleta pels carrers de la ciutat. Per fer una Pedalada cada mes, però, ens cal el suport de més persones per garantir una bona gestió de la sortida. Per això us animem a venir a aquesta convocatòria, on es tractaran els aspectes bàsics per fer de guia ciclista durant les pedalades i en organitzarem el calendari de Pedalades amb tothom que vulgui implicar-se en la preparació dels recorreguts. A les 20:30h haurem acabat.

US ESPEREM!!!!

Posted on 11 Juliol 2018, in General. Bookmark the permalink. Deixa un comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: