PEDALADA fins a la Platja

CARTELL PEDALADA a la platja BAIXA

El  diumenge 9 d’abril baixem a la platja amb bici, des de Granollers, seguint el curs del Congost i el Besós, fins arribar a Sant Adrià.
Serà una pedalada més llarga que les habituals, de 27km per camins amb algun tram pedregós. No oblideu portar recanvis per si punxeu. Podeu portar alguna cosa per dinar de picnic a la platja. La tornada és lliure, amb bici o tren.
Us esperem!!!

Amb aquesta pedalada també volem ressaltar l’interès d’aquest traçat fluvial com a via cicloturista. A l’igual que s’està treballant amb l’eix fluvial del Llobregat amb un projecte de la Diputació de Barcelona, l’eix del Besòs-Congost-Mogent podria esdevenir, si s’arrangessin millor alguns trams, un eix ciclable molt interessant per desenvolupar el cicloturisme.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: