Pedalada del Patrimoni Industrial 2017

PEDALADA PATRIMONI INDUSTRIAL 2017 baixa

Granollers Pedala organitza la seva sortida mensual del mes de març amb la “Pedalada del Patrimoni Industrial”, visitant els llocs més emblemàtics de la ciutat que formen part d’un passat històric relacionat amb la indústria, com Can Torras, Can Comas i Roca Umbert. El recorregut acabarà a la Tèrmica d’aquesta última fàbrica, amb una visita guiada gratuïta a dins del recinte.

Com sempre, obrim inscripcions (gratuïtes!) a les 10 h a la plaça de la Corona i comencem a pedalar a les 10.30 h.

Us recomanem revisar prèviament la vostra bicicleta. Recordar-vos que els infants han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable, i els menors de 16 anys han de portar casc obligatòriament.

Ens veiem el diumenge 19!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: