PEDALADA DELS BARRIS

CARTELL PEDALADA DELS BARRIS OK.jpg

Comencem el 2017 amb la Pedalada dels Barris, que ens portarà per algun lloc emblemàtic dels diversos barris de la ciutat de Granollers. Reivindiquem la bici com un sistema de mobilitat ideal per moure’s entre els barris de forma ràpida i sostenible, que dona una gran autonomia en la mobilitat de les persones i permet acostar els equipaments de ciutat generalment ubicats a les zones més cèntriques al conjunt de la població, especialment la que viu als barris més perifèrics.

Serà el diumenge 22 de gener . L’edat recomanada és a partir de 8 anys. Recordeu portar les bicicletes revisades. Sortirem com sempre de la Plaça de la Corona. A les 10h inscripcions i sortida a les 10:30h. Us esperem!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: