Pedalada dels Rellotges de Sol. 2a edició

cartell-pedalada-rellotges-de-sol-2a-01-baixaPer al mes d’octubre us proposem repetir la Pedalda del Rellotges de Sol, que tingué molt èxit l’any passat. Es tracta d’un itinerari que combina el nucli urbà de Granollers amb les zones rurals de Palou, i que permet descobrir alguns dels rellotges de sol de la ciutat i el seu entorn.

Serà el diumenge 16 d’octubre, i sortirem, com fem habitualment, de la Plaça de la Corona. A les 10h inscripcions i a les 10:30h sortida.

Us recomanem revisar prèviament la vostra bicicleta. Recordar-vos que els infants han d’anar acompanyats d’un adult que se’n faci responsable, i els menors de 16 anys han de portar casc obligatòriament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: