PEDALADA DE FESTA MAJOR 2016

cartell Pedalada FM2016 baixa

De blau o de blanc, vine pedalant. Quina colla traurà més bicis al carrer?

A partir de 8 anys. Menors de 16 anys,  casc obligatori. Els menors d’edat han de venir acompanyats d’algun adult que se’n faci responsable. Per participar al recompte, porteu algun element blanc o blau. Inscripcions de 10 h a 10.30 h

Inscripcions, sortida i arribada a la Plaça de la Corona
Org,: Granollers Pedala
Col.l.: Fruits Sagarra

http://www.granollers.cat/agenda/cultura/pedalada-popular-de-festa-major

Serà una pedalada urbana per la ciutat. L’objectiu passa per promoure i normalitzar la bicicleta com un mitjà de transport per moure’s per la ciutat, en aquesta ocasió de forma festiva, i a l’hora contribuir a difondre els orígens de la festa de blancs i blaus, passant per les ubicacions dels antics forns dels rajolers. S’incentivarà la participació comptant quantes persones participen amb algun element que les identifiqui com a blaus o blans, en el moment inicial de les inscripcions. A les persones inscrites, a l’arribada, se’ls lliurarà una tallada de síndria o meló.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: