Presentació del llibre BICIOSOS de Pedro Bravo

CARTELL BICIOSOS

L’ús de la bicicleta com a mitjà de transport habitual a les ciutats és un dels principals símptomes del procés de canvi que estan vivint les societats occidentals, potser el més positiu de tots, i el més singular.

Pedro Bravo ens parla en aquest llibre del perquè anem en bici els que ho fem, que ja som molts,  i del perquè hi hauria d’haver encara més gent que ho fes.

BICIOSOS ha esdevingut una de les publicacions recents amb més ressò al món dels ciclistes urbans d’arreu de l’estat.

El seu autor, usuari habitual de la bici per Madrid, aborda tot un seguit de qüestions al voltant de l’ús actual de la bicicleta a les nostres ciutats basant-se en l’experiència pròpia i a partir de nombroses referències que donen solidesa i consistència a les reflexions i argumentacions que aporta.

La presentació del llibre serà una oportunitat per conversar amb el Pedro sobre l’ús actual de la bicicleta, sobre les polítiques públiques per incentivar-ne el seu ús, sobre els efectes en la salut pública i el medi ambient, sobre la bici com element emancipador de la dona, sobre les experiències de bici pública realitzades a diverses ciutats, o sobre el paper dels usuaris a l’hora d’organitzar-se per aconseguir ciutats més ciclables, entre altres.

A la presentació hi haurà alguns exemplars del llibre per qui vulgui adquirir-lo.

L’acte serà conduit per Benjamí Aguilar, impulsor de Granollers Pedala, en un format que permeti la participació de tots els assistents per formular preguntes i adreçar qüestions a l’autor.

Si us agrada la bici i en sou usuaris habituals, no us ho perdeu!

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: