Taller de CICLOMOBILITAT

CARTELL 03

Ja us podeu inscriure al 1er Taller de CICLOMOBILITAT organitzat per Granollers Pedala:

QUAN? Dissabte 3 de maig de 10h a 13h, sortint i arribant a la Plaça de l’Església.

A QUI VA ADREÇAT? A totes aquelles persones amb interès per desplaçar-se amb bicicleta per la ciutat de Granollers.

OBJECTIU? Familiaritzar-se amb el conjunt de la ciutat de Granollers des de la perspectiva ciclista per adquirir el coneixement i la confiança necessaris que permetin desplaçar-se habitualment amb bicicleta amb eficiència i seguretat. L’idea és aprofitar l’experiència diversa dels participants per compartir coneixements i estratègies a l’hora de plantejar els itineraris.

EN QUÈ CONSISTEIX? Està previst fer un recorregut que connecti els barris i equipaments principals de la ciutat, analitzant i comentant els diversos aspectes a tenir en compte per moure’s en bicicleta (selecció d’itineraris, aparcaments, senyalització, ordenança municipal de circulació, mesures de seguretat, prevenció de robatoris, transport de càrrega o infants, aspectes bàsics de manteniment, localització de les botigues i tallers, assegurances, climatologia, ús del casc, etc. ) Treballarem sobre una proposta de mapa ciclista de la ciutat i analitzarem les diverses opcions a l’hora d’escollir els itineraris en funció del nivell de seguretat, comoditat i rapidesa que ens interessi.

QUÈ CAL SABER I PORTAR? Cal saber anar en bicicleta i portar bicicleta pròpia en bon estat per circular. Si algun participant no en disposa es pot posar en contacte amb nosaltres per gestionar-li el lloguer d’una bicicleta abans de divendres dia 2 a les 13h.

CAL PORTAR CASC? Per qüestions d’assegurança, i encara que en zones urbanes el casc no sigui obligatori per majors de 16 anys, caldrà portar-lo.

PODEN PARTICIPAR-HI MENORS D’EDAT? Els menors d’edat poden participar-hi sempre que ho facin acompanyats per una persona adulta responsable d’aquesta.

QUÈ INCLOU EL PREU? El preu de 5€ per persona inclou una assegurança d’accidents durant el taller i un exemplar de la primera versió del mapa ciclista de la ciutat elaborat per Granollers Pedala. El pagament es farà el mateix dissabte a l’inici del taller.

COM EM PUC INSCRIURE? Ho pots fer a través d’aquest formulari. El grup es tancarà quan s’arribi als 30 participants inscrits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: