PEDALADES ON TRACK

En els darrers temps no ha estat possible realitzar les pedalades urbanes habituals de l’entitat degut a les mesures de distanciament físic entre persones i les restriccions d’activitats amb grups de persones per minimitzar el risc de contagi. És per això que hem fet una selecció d’algunes de les pedalades realitzades els darrers anys i les hem adaptat perquè pogueu fer-les pel vostre compte.

Es tracta de pedalades majoritàriament urbanes organizades al voltant d’una temàtica que transcorren per la ciutat de Granollers i el seu entorn. Podeu seguir-les i descarregar-vos el track des del perfil de wikiloc de l’entitat. Us animem a gaudir-les i esperem poder reprendre ben aviat les pedalaldes presencials.

Si voleu plantejar una pedalada on track per a que estigui disponible al perfil de wikiloc de Granollers Pedala podeu fer-nos arribar la proposta a info@granollerspedala.cat i la incorporarem. Recordeu que es tracta de pedalades per Granollers o el seu entorn amb algun fil temàtic. Teniu aquest tutorial de wikiloc per elaborar les propostes:

A %d bloguers els agrada això: