EN BICI SENSE EDAT

Volem que la bicicleta no tingui límits. Que sigui per a tothom, ara i sempre a les nostres vides. Sentim la bici com la nostra gran companya i ens agradaria que puguem continuar en contacte, tot i que en algun moment no sigui tan fàcil. 

Desde Granollers Pedala, volem acostar la iniciativa Cycling Without Age (En Bici Sense Edat) a la nostra ciutat.  Un projecte que vol recordar-nos que ni l’edat ni la mobilitat reduïda son motius per allunyar-nos de la bicicleta i la natura. Un projecte que vol afavorir el contacte intergeneracional i fer-nos sentir part activa de la societat i la comunitat local.

EN QUÈ CONSISTEIX?
L’experiència comença amb el simple acte d’oferir  voluntàriament a una o dues persones d’edat avançada o mobilitat reduïda un passeig en tricicle a l’aire lliure.

Una invitació a viure la ciutat i la naturalesa de prop, des de la bicicleta. Anar poc a poc per poder sentit l’entorn, estar presents en el moment, permetre’ns estar obertes a parar, escoltar i compartir experiències amb les passatgeres, conegudes, curioses i improvisar! “Per què no un cafè? I si li fem una visita a la Paquita de la fleca on hem comprat el pa tota la vida?”. Compartir la bellesa de la simplicitat i que la bicicleta ens acompanyi!

VOLS PARTICIPAR COM A CONDUCTORA VOLUNTÀRIA DE LA PROVA PILOT?
Has d’inscriure’t a la propera formació que farem. És gratuïta!

El curs constarà d’una sessió teòrica online divendres 11 de juny a les 17:00 i una primera pràctica conjunta dissabte 12 de juny a les 10:00 del matí. És imprescindible per a tot voluntari assistir a les dues parts per poder realitzar l’activitat amb coneixement i seguretat. L’aforament és limitat, afanya’t! Inscripcions clicant aquí

També pots participar ajudant econòmicament, ja que és una activitat que no genera ingressos però per fer-ho viable hem d’aconseguir cobrir les despeses que genera l’activitat com el pagament del tricicle, el seu manteniment, costos de gestió i assegurança, etc. Per més informació, posat en contacte a enbicisenseedat@granollerspedala.cat.

Si encara no ets soci de Granollers Pedala, formar part de l’associació també és una forma de col·laborar! Pots ser part de la comissió per aquest projecte i sumar-hi les teves idees i ajudar en les tasques que van sorgint! https://granollerspedala.cat/fes-te-socisocia/

Des de Granollers Pedala iniciem aquesta aventura amb ganes de que pugui ser una realitat a la nostra ciutat. T’animem a que hi participis! Tenim moltes ganes de començar i ser part d’aquesta experiència. Portem temps amb la preparació i de moment tot és teòric. Tenim ganes de rodar! De compartir-nos sobre la bicicleta! Ja falta menys! Visquem aquest moment plegades!

A %d bloguers els agrada això: