QUÈ ÉS LA BICIPRIMAVERA?

La BICIPRIMAVERA és una campanya oberta a tothom proposada per Granollers Pedala per promoure la familiaritat i l’ús de la bicicleta a la connurbació de Granollers principalment, però també oberta al conjunt de la comarca del Vallès Oriental i al conjunt dels Països Catalans.

Hi són convidades a participar tot tipus de persones, entitats, establiments i empreses.

Les iniciatives de la campanya es podran dur a terme durant els tres mesos de la primavera fins a finals de juny.

La campanya no respon a cap sigla de partit ni està promoguda per l’Ajuntament de Granollers, tanmateix, la voluntat és que tant partits com administració puguin ser-ne partícips en la mesura que ho vulguin.

La campanya no té cap dotació econòmica (almenys de moment) i el seu plantejament es basa en incorporar la bicicleta i el seu ús en la pròpia dinàmica o escollir-la com a tema en alguna acció o iniciativa pròpia.

Podeu seguir el desenvolupament de la campanya al web-blog de Granollers Pedala i al facebook. Farem servir l’etiqueta #biciprimavera a Twitter.

A principis d’estiu, Granollers Pedala farà un acte de reconeixement a tots els agents implicats i un esment especial a aquelles iniciatives que s’hagin considerat d’especial interès pel que fa a la promoció de la bicicleta com a mitjà de transport urbà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: