ESTIL

Aquesta vol ser una campanya constructiva i positiva al voltant de l’ús de la bicicleta, basada en apropar-ne el seu ús a les persones , entitats i empreses visualitzant-ne els efectes positius a nivell personal i col·lectiu en l’àmbit de l’economia, el medi ambient i la salut de les persones, així com en la millora de la mobilitat urbana.

La campanya no té per objectiu la confrontació amb altres fórmules de mobilitat, ni entre ciutadans usuaris de la bicicleta i no-usuaris , és per això que si bé cal abordar les mancances i necessitats del col·lectiu creixent d’usuaris de la bicicleta, també es vol fer incidència en les bones pràctiques que afavoreixin la convivència adequada de tots els sistemes de transport que comparteixen la via pública.

D’altra banda aquesta vol ser un campanya que tingui en compte i busqui la sintonia amb aquells establiments i entitats ja vinculades a la bicicleta, per tal de sumar esforços de forma que tothom pugui sortir-ne beneficiat.

En darrera instància, cal destacar que es tracta d’una campanya oberta a tothom i en la que tothom pot fer propostes i tirar endavant iniciatives, sempre i quant siguin coherents amb l’estil proposat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: