GRANOLLERS I LA BICI, UN IDIL·LI PENDENT

XERRADA genèric BAIXA

Comença el cicle de 3 xerrades de presentació pública del projecte GRANOLLERS PEDALA per impulsar l’ús de la bici a Granollers.

  • Dilluns 7 d’abril a les 18:45h – La Magrana Vallesana (C. Joan Pere Fontanella 45)

  • Dijous 10 d’abril a les 18:45h – Botiga Abacus (C. de Pompeu Fabra 5)

  • Divendres 11 d’abril a les 18:45h – Bar Anònims (C. Miquel Ricomà 57)

Tothom que vulgui hi és convidat a qualsevol de les 3 sessions.

Podeu accedir al nostre compte de facebook per confirmar l’assistència als esdeveniments. Això ens ajudarà a fer una millor preparació de les sessions. Gràcies.

En els darrers anys, la bicicleta s’està erigint com a solució estratègica a gran quantitat de problemàtiques i reptes de caràcter local, territorial i global propis del nostre món d’avui (contaminació atmosfèrica, escalfament global, crisi energètica, mobilitat urbana, distribució de mercaderies, salut pública, etc…). És per això que ja comencen a ser moltes les ciutats que estan apostant de forma clara per promoure la ciclombilitat com una alternativa de transport especialment eficient en àrees urbanes i desplaçaments anomenats d'”última milla”.

A la conurbació de Granollers, tot i disposar d’unes condicions topogràfiques idònies per la mobilitat en bicicleta en més del 80% del seu territori, està poc arrelat l’hàbit d’emprar la bici com a mitjà de transport, fet que no han aconseguit modificar les diverses temptatives realitzades fins ara.

Tanmateix, l’efecte del gran increment de ciclistes a la ciutat de Barcelona i l’emergència de la bicicleta com alternativa de transport a moltes ciutats del món, està tenint ressò a la capital del Vallès Oriental on cada dia hi ha més persones de característiques diverses que veuen en la bicicleta una solució a les seves necessitats de mobilitat quotidiana.
És en aquest context que sorgeix el projecte de GRANOLLERS PEDALA, amb voluntat de donar resposta a la necessitat de transformació urbana i d’hàbits de mobilitat que requereix la capital del Vallès Oriental  a partir d’una proposta d’organització cooperativa que permeti fer de Granollers una ciutat ciclable de qualitat.

One thought on “GRANOLLERS I LA BICI, UN IDIL·LI PENDENT

  1. felicitats per la iniciativa! hem d´aconseguir un carril bici que vagi per tot el carrer girona per conectar el nord amb el sud de la ciutat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: